lördag 22 juni 2013

Kändisar som "fotobombar"

Att kändisar gör det som nu fått namnet fotobombar, dvs oanmälda dyker in i någon persons bilder, verkar ha blivit något av en trend. Det första fallet i nutid var när skådespelaren Kevin Spacey var på joggingtur i Public Garden i Boston, och helt oanmäld dök upp i de bilder som Ben Smith tog på sin flickvän Christina Sander. Sander poserade framför en staty i parken när Spacey dök upp från ingenstans, poserade och sa "This is a photobomb". Spacey drog sedan vidare på sin joggingtur, men vände sig om efter ett tiotal meter och vinkade till Christina Sander.

På frågan om Christina insåg att det var just Kevin Spacey svarar hon att hon är ett stort fan och har sett "American beauty" många gånger, så visst såg hon att det var Spacey. Vidare berättar hon att hon blev så "starstruck" att hon inte kommit sig för att säga något till skådespelaren innan han sprang vidare.

Christina Sander var på ett kortare stopp i Boston på en två månader lång resa i USA efter att ha studerat i fyra månader i Kanada. Kevin Spacey var i Boston för att träffa och hedra offren för bomberna vid Boston Marathon.

En tid senare gjorde John Travolta en liknande grej när han tog plats i ett bröllopsfoto.

Foto: Ben Smith/Christina Sander



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar